Manta jest kozak. Znajomy o mało nie zjadł zębów jak jego super_duper mega dvd za blisko 1koła miało problemy a to z formatem, a to z napisami, a moja budżetowa manta czyta wszystko jak leci. Jeden egzemplarz padł mi po 4 latach i zamiast go naprawiać wywaliłem, drugi działa już 2 i nie zanosi się żeby przestał.
nr. turbospężarki
Zwiń
X
-
nr. turbospężarki
Witam wszystkich ! Panowie potrzebuje nr. turbosprężarki bo moja się posypała i nie wiem jaki jest nr. przy kupnie a nie chce kupić tej co nie trzeba dzwoniłem do zwykłego sklepu motoryzacyjnego a nawet do serwisu nie mogą mi podać bo to podobno są chronione dane .
octavia 2003r 1,9 TDI 110 km kod silnika ASV ,VIN - TMBBP21U832761353
Z góry wielkie dzięki
pozdrawiam i życzę jak najmniej usterek
-
-
wielkie dzieki jutro zamawiam z samego rana napisze co i jak jak ja pozniej zaloze jeszcze raz wielkie dzieki
pozdrawiam
[ Dodano: Pon 12 Lip, 10 17:00 ]
Witam! prosze o pomoc tych ktorzy maja w swoim posiadaniu program etka 7.0 a mianowicie problem jest taki ze wpisujac nr vin fakt pokazuja mi sie info o danym modelu auta ale nie kompletne jak np. wyposazenie , kolor dachu, kolor zewnetrzny i pod spodem sa dwie zakladki info i obrobka w ktore nie moge wejsc bo wyglada na to jakby byly nie odblokowane powiem jeszcze ze wszystkie aktulizacje prawdopodobnie wgralem poprawnie bo odblokowly mi sie marki seat i skoda .
z góry wielkie dzięki
pozdrawiam
[ Dodano: Sob 17 Lip, 10 16:29 ]
witam wielkie dzieki za ten nr turbiny sprezarka pasuje wszystko jest oki
Komentarz
-
Komentarz