nr. turbospężarki

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Pro-Alarm
    Classic
    • 2011
    • 2

nr. turbospężarki

Manta jest kozak. Znajomy o mało nie zjadł zębów jak jego super_duper mega dvd za blisko 1koła miało problemy a to z formatem, a to z napisami, a moja budżetowa manta czyta wszystko jak leci. Jeden egzemplarz padł mi po 4 latach i zamiast go naprawiać wywaliłem, drugi działa już 2 i nie zanosi się żeby przestał.
  • mario80
    Classic
    • 2010
    • 7

nr. turbospężarki

Witam wszystkich ! Panowie potrzebuje nr. turbosprężarki bo moja się posypała i nie wiem jaki jest nr. przy kupnie a nie chce kupić tej co nie trzeba dzwoniłem do zwykłego sklepu motoryzacyjnego a nawet do serwisu nie mogą mi podać bo to podobno są chronione dane .
    octavia 2003r 1,9 TDI 110 km kod silnika ASV ,VIN - TMBBP21U832761353
    Z góry wielkie dzięki
    pozdrawiam i życzę jak najmniej usterek

Komentarz

• JanuszSz
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 2835
      • Superb II combi (3T5)

W ETCE występuje jako kolektor wydechowy z turbosprężarką.W tym roczniku,do ASV podane są następujące:
      038 253 019 DX
      03G 253 014 E
      03G 253 014 EX
      można też zastosować: 038 145 535 C lub E
      Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• mario80
        Classic
        • 2010
        • 7

wielkie dzieki jutro zamawiam z samego rana napisze co i jak jak ja pozniej zaloze jeszcze raz wielkie dzieki
        pozdrawiam

[ Dodano: Pon 12 Lip, 10 17:00 ]
        Witam! prosze o pomoc tych ktorzy maja w swoim posiadaniu program etka 7.0 a mianowicie problem jest taki ze wpisujac nr vin fakt pokazuja mi sie info o danym modelu auta ale nie kompletne jak np. wyposazenie , kolor dachu, kolor zewnetrzny i pod spodem sa dwie zakladki info i obrobka w ktore nie moge wejsc bo wyglada na to jakby byly nie odblokowane powiem jeszcze ze wszystkie aktulizacje prawdopodobnie wgralem poprawnie bo odblokowly mi sie marki seat i skoda .
        z góry wielkie dzięki
        pozdrawiam

[ Dodano: Sob 17 Lip, 10 16:29 ]
        witam wielkie dzieki za ten nr turbiny sprezarka pasuje wszystko jest oki

Komentarz

Pracuję...